Ένα εντυπωσιακό βίντεο, μετά την ολοκλήρωση και του 34ου ορόφου του 360 Nicosia, του ψηλότερου κτηρίου της Λευκωσίας, ετοίμασε η Cyfield.

https://www.youtube.com/watch?v=nzzhEkQntzY

Στο εν λόγω βίντεο φαίνονται τόσο οι προχωρημένες εργασίες του ψηλότερου ουρανοξύστη της πρωτεύουσας, όσο και η θέα της πόλης στα 135 μέτρα.

Έτοιμος ο σκελετός, άρχισε η εσωτερική διακόσμηση

Αξίζει να αναφερθεί ότι η κατασκευή του σκελετού αλλά και η οροφή του εντυπωσιακού κτηρίου που ανεγείρεται στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην καρδιά της Μακαρίου 360, έχει ολοκληρωθεί.

Η εργολάβος εταιρεία Cyfield έχει ολοκληρώσει και τον τελευταίο όροφο του 360 ύψους 135 μέτρων. Στην τελική τους φάση είναι και οι επενδύσεις της πισίνας, του κτηρίου που βρίσκεται στον 10ο όροφο, ενώ παράλληλα προχωρούν εντατικά κα οι εσωτερικές κατασκευές του κτηρίου.

Αναλόγως των προτιμήσεων των ενοίκων

Πιο συγκεκριμένα, τα περισσότερα διαμερίσματα, βρίσκονται στο στάδιο του εσωτερικού σχεδιασμού και διαρρύθμισης τους κατόπιν των απαιτήσεων των ιδιοκτητών τους, καθώς ο κάθε ένοικος έχει την επιλογή να διαμορφώσει το χώρο του όπως επιθυμεί.

Στο παρόν στάδιο, γίνεται η επιλογή των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν αναλόγως των προτιμήσεων των ενοίκων. Έχουν επίσης γίνει οι απαραίτητες ρυθμίσεις έτσι ώστε να παρέχεται ηλεκτρικό ρεύμα και νερό στα διαμερίσματα και σε όλους τους ορόφους.

Ολοκληρώθηκαν επίσης τα ασανσέρ του κτηρίου, έχει κατασκευαστεί το γυμναστήριο και το σπα και απομένει να τοποθετηθεί το πάτωμα. 

Έτοιμο και το υπόγειο πάρκινγκ

Όσον αφορά τους χώρους στάθμευσης, η εργολάβος εταιρεία έχει ολοκληρώσει την κατασκευή των δύο υπόγειων χώρων στάθμευσης, οι οποίοι διαθέτουν ελεγχόμενη πρόσβαση για αποκλειστική χρήση από τους ενοίκους.

Παραδόθηκε το ένα κατάστημα στο ισόγειο

H εσωτερική διακόσμηση της υποδοχής του κτιρίου είναι σε εξέλιξη, ενώ το ένα κατάστημα στο ισόγειο του κτιρίου έχει ολοκληρωθεί και παραδοθεί στους ιδιοκτήτες του.

Σημειώνεται ότι τα άλλα δύο καταστήματα είναι υπό κατασκευή και θα είναι έτοιμα στους επόμενους μήνες.

Το συγκεκριμένο κτήριο θα αποτελέσει στολίδι τόσο για την πρωτεύουσα όσο και για ολόκληρη την Κύπρο και αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τους Κύπριους που επιθυμούν την επιστροφή στο κέντρο της Λευκωσίας. 

Το εντυπωσιακό έργο ύψους 135 μέτρων διαθέτει 100 διαμερίσματα, τρία καταστήματα και δύο εστιατόρια.

Το εστιατόριο και κλαμπ στους δύο κορυφαίους ορόφους (33 και 34) του 360 Nicosia αναμένεται να προσφέρουν την ωραιότερη θέα της πόλης.

www.cyfield360.com