Στις πλαγιές του γνωστού παραλιακού θερέτρου Venus Rock Golf Resort, μια από τις μεγαλύτερες παραθαλάσσιες οικιστικές αναπτύξεις της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, και με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα αναδύεται το νέο υπερπολυτελές έργο της Aristo Developers, που φέρει την ονομασία Elite Residences.

Με άμεση πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού, το έργο απέχει μόλις 5 λεπτά από το Διεθνή Αερολιμένα Πάφου, 15 λεπτά από το κέντρο της πόλης της Πάφου και 30 λεπτά από την κοσμοπολίτικη πόλη της Λεμεσού. 

Το έργο Elite Residences αποτελείται από πολυτελείς επαύλεις μοντέρνου σχεδιασμού 4 υπνοδωματίων και συνολικού εμβαδού από 265 μέχρι 540 τμ ενταγμένες αρμονικά στο πλούσιο φυσικό περιβάλλον που τις περιβάλλει. 

Αναπτύσσονται σε ανεξάρτητα τεμάχια γης μεγαλύτερα των 1000 τμ με άρτιους σχεδιασμένα εσωτερικούς χώρους εξοπλισμένους με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα και μηχανισμούς  έξυπνης διαβίωσης (smart living) ώστε οι ιδιοκτήτες να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας διαμονής. 

Με την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της, η Aristo Developers έχει αναπτύξει έργα ορόσημα όπως το Kings Avenue Mall στην Πάφο, το International School Of Paphos, θεματικά πάρκα όπως το Aphrodite Water Park αλλά και γήπεδα γκολφ όπως το παγκοσμίου φήμης Secret Valley Golf Club στο Venus Rock Golf Resort που αποτελεί το μεγαλύτερο παραλιακό θέρετρο της Ανατολικής Μεσογείου υπό ανάπτυξη.

Η Aristo Developers προσηλωμένη στην επεκτατική στρατηγική της για το 2019 παρουσιάζει μεγάλο αριθμό νέων έργων συνεχίζοντας την ηγετική της πορεία με γνώμονα τις ίδιες αρχές και αξίες πάνω στις οποίες οικοδομήθηκε, εδραιώθηκε και συνεχίζει να εξελίσσεται με δυναμισμό, στηρίζοντας και ενισχύοντας την οικονομία της χώρας μας και ιδιαίτερα της επαρχίας Πάφου.

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη παρουσίαση του έργου επισκεφθείτε τον ιστότοπο: www.aristodevelopers.com