Τις πύλες του στο κοινό άνοιξε τον Απρίλιο το εντελώς ανανεωμένο St Raphael Resort, έπειτα από τριετές πρόγραμμα ανακαίνισης.

Πιο κάτω θα δείτε φωτογραφίες από το ανανεωμένο resort στη Λεμεσό, το οποίο αποτελείται από έξι ορόφους και εκτείνεται σε πάνω από 43,000 τ.μ. γραφικούς κήπους.

Τα προσφάτως ανακαινισμένα δωμάτια και οι σουίτες, ισορροπούν ανάμεσα στην πολυτέλεια και την άνεση.

Ριζικές αλλαγές στα εστιατόρια

Την ίδια ώρα, τα εστιατόρια έχουν όχι μόνο αναβαθμιστεί, αλλά και ανακατασκευαστεί.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν νόστιμο street food στο εστιατόριο της πισίνας, με την ονομασία Splash, αγνό, γνήσιο και υγιεινό vegan φαγητό (με επιλογές σε ψάρια και θαλασσινά) στο Seashells Healthy Living Beach Restaurant και παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα στο Alakati al fresco Restaurant.

Εξάλλου, το Captain's Bar and Terrace, στο λόμπι, το οποίο προσφέρει εκπληκτική θέα, σε συνδυασμό με υπέροχα κοκτέιλ και εξαιρετική ζωντανή ψυχαγωγία, επεκτάθηκε με ένα μεγαλύτερο εσωτερικό μπαρ και χώρο που περιλαμβάνει ένα εντελώς νέο στυλ και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα.

Συνολικά, τα επτά εστιατόρια του St Raphael Resort είναι το Palladium, το Octagon, το καλοκαιρινό Splash, το Alakati Cypriot Taverna, το Seashells Healthy Living, το The Sailor's Rest Lounge Bar Restaurant και το The Tower New Asian Restaurant.

Το πρώτο ECO γυμναστήριο

Σημειώνεται ότι το St Raphael Resort, προσφέρει το πρώτο στην Κύπρο ECO - γυμναστήριο με εξοπλισμό καρδιοπαραγωγής που μετατρέπει τις θερμίδες σε κιλοβατώρες.

Το πλήρως ανακαινισμένο γυμναστήριο προσφέρει τον πιο πρόσφατο εξοπλισμό SportsArt, κατάλληλο για την τακτική εβδομαδιαία άσκηση των επισκεπτών ή για εξειδικευμένες επαγγελματικές προπονήσεις.

To Serenity Spa προσφέρει υπηρεσίες, όπως σολάριουμ, κρεβάτι υδρομασάζ, σουίτα αισθητικής, πεντικιούρ / μανικιούρ, ιδιωτική σάουνα / ατμόλουτρο, καθώς και αίθουσες μασάζ.

Πηγή: Inbusinessnews