Διαμέρισμα 1 υπνοδ. Γαβαλοχώρι

Χανιά, Κρήτη, Ελλάδα
  • Τετραγωνικά μέτρα: 0 Τετραγωνικά μέτρα
  • Υπνοδωμάτια: 1
  • Μπάνια: 1

Προς Πώληση € 89.000
Με εξαιρετική θέα

Διαμέρισμα Ενός Υπνοδωματίου στο Χωριό Γαβαλοχώρι, Νομός Χανίων

Το A1 είναι το γωνιακό ισόγειο διαμέρισμα σε ένα πολύ καλά συντηρημένο μικρό συγκρότημα 9 ιδιόκτητων διαμερισμάτων. 5 βρίσκονται στο ισόγειο. Τα διαμερίσματα σχηματίζουν σχεδόν ημικύκλιο γύρω από μια πισίνα και κήπους. Όλα έχουν εξαιρετική θέα στο βουνό και την κοιλάδα. Η είσοδος στους εσωτερικούς κήπους και στην πισίνα είναι μέσα από δύο καλυμμένες καμάρες.

Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα άνετο δίκλινο υπνοδωμάτιο με άφθονο χώρο ντουλάπας,  ένα πολύ καλά σχεδιασμένο μπάνιο με ντουζιέρα και έχει ενιαία κουζίνα / καθιστικό / τραπεζαρία που ανοίγει στη καλυμμένη  βεράντα. Ο εξωτερικός χώρος της βεράντας είναι πάνω από 30 τ.μ. συνεχής και είναι ο μεγαλύτερος από οποιοδήποτε διαμέρισμα. Υπάρχει πέργκολα έξω από τις πόρτες του υπνοδωματίου (και χώρος για BBQ εάν απαιτείται). Ο αποκλειστικής χρήσης χώρος στάθμευσης είναι δίπλα στο διαμέρισμα και αποτελεί μέρος ενός ιδιωτικού συνόλου. Τα παράθυρα και τα παντζούρια με διπλά τζάμια είναι από συμπαγές ξύλο και το συγκρότημα είναι αρμονικό με το περιβάλλον του. Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο. Υπάρχει μια μονάδα κλιματισμού inverter στο υπνοδωμάτιο. Ο καναπές στο σαλόνι μπορεί να κοιμήσει άλλα δύο άτομα.

Το Γαβαλοχώρι έχει χαρακτηριστεί Παραδοσιακό Χωριό και είναι σίγουρα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και όμορφα στην Κρήτη. Είναι σε υψηλή ζήτηση ως προορισμός για διακοπές  αλλά με τη διατήρηση υψηλών πτότυπων. Η πλατεία του χωριού, με τα καφενεία και τις εξαιρετικές ταβέρνες, δεν έχει χάσει κανέναν χαρακτήρα. Τα Χανια απέχουν 25 λεπτά από το χωριό και η πλάζ της Αλμυρίδας μόλις 7 λεπτά.Το διαμέρισμα είναι 5 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία. Το συγκρότημα διαμερισμάτων Marilena, στο οποίο ανήκει το διαμέρισμα, έχει 9 από τις 10 βαθμολογίες από Booking.Com. Έτσι, σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης αναζητήσει εισόδημα αυτό το διαμέρισμα είναι κατάλληλο και από αυτή την άποψη.

 

Χαρακτηριστικά

Βασικές πληροφορίες

Υπνοδωμάτια: 1
Μπάνια: 1

Τοποθεσία

Αρμενίας 23Β, 1ος όροφος, Γρ. 101, Τ.Τ. 2003, Στρόβολος, Λευκωσία, Κύπρος
  • Τηλέφωνο: 22342005
  • Κινητό: 22342006
  • Άδεια:
Ζητήστε περισσότερες λεπτομέρειες
Καταχωρίστε τα σύμβολα στο παρακάτω πεδίο
Καταχωρίστε τα σύμβολα στο παρακάτω πεδίο