Έπαυλη 3 υπνοδωματίων Κελλάκι, Λεμεσός

Κελλάκι, Λεμεσός, Κύπρος
  • Τετραγωνικά μέτρα: 190 Τετραγωνικά μέτρα
  • Υπνοδωμάτια: 3
  • Μπάνια: 2

Προς Πώληση € 800.000
Πολυτελές - με ελεύθερη θέα

Προς πώληση έπαυλη των 3 υπνοδωματίων που συνδυάζει τη λειτουργικότητα και την άνεση με μια εκπληκτική θέα στο βουνό. Αυτή η εξαιρετική πολυτελής προς πώληση έπαυλη βρίσκεται στο χωριό Κελλακι στην Λεμεσό. Μόλις 15 λεπτά απο την Λεμεσό και 5 λεπτά απο το χωριό Παρεκκλησιά. 

Με βασικό γνώμονα τη λειτουργικότητα και το άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα, το γυναικέιο γούστο και ο αρχιτέκτονας εντυπωσιάζουν με την διακόσμηση της έπαυλης και διακρίνονται για την μοντέρνα και επιβλητική αρχιτεκτονική, τα χρώματα και τα υλικά πρώτης ποιότητας με τα οποία έχει κατασκευαστεί, που έχουν ως στόχο την ικανοποίηση των αναγκών. 

Σε υψόμετρο 670 με ελεύθερη θέα-βουνό, η προνομιακή του τοποθεσία, η συναρπαστική θέα και το καταπράσινο περιβάλλον, προσφέρει την απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση. Το εμβαδό σπιτιού είναι 190τμ και εμβαδό οικοπέδου 2756μ, έτος κατασκευής 2007 και ενεργιακής απόδωσης Β. Οικία 3 υπνοδωματίων, πλήρως επιπλωμένο, δύο επιπέδων και πλήρως συντηριμένο. Διαθέτει υφιστάμενο σύστημα κλιματισμού, τζάκι, πρόνια κεντρικής θέρμανσης, σύστημα συναγερμού, εκδομένο τίτλο ιδιοκτησίας, 2 κλειστους και 2 ανοικτούς χώρους στάθμευσης, βοηθητική κουζίνα, 1 μπάνιο, 3 τουαλέτες, 1 ντόυς, πισίνα (13mx6m), ψησταριά, bar, κιόσκι και παροχή νερού απο γεώτριση (διαθέτει δικό του σύστημα ύδρευσης και αποθηκευτικά ντιπόζιτα για την συντήτισή του). Επίσης συμπεριλαμβάνονται 2 αποθήκες με όλα τα κατάλληλα εργαλεία για την συντήριση του σπιτιού αλλά και του κήπου. Το εμβαδό χωρίζεται σε 3 υψόμετρα, το πρώτο καλύπτει το σπίτι την πισίνα και τον κήπο με διάφορα εξωτικά δέντρα, το δέυτερο μέρος περιέχει τις 2 αποθήκες και καρποφόρα δέντρα και το τρίτο μέρος περιέχει ελαιόδεντρα. Το σπίτι βρίσκεται ανάμεσα σε δύο κεντρικούς δρόμους. Υπάρχει ανάπτυξη και ανάπλαση περιοχής. Βασικό χαρακτηριστικό τα μεγάλα παράθυρα, τα ανοίγματα και οι τζαμαρίες κατά μήκος των τοίχων, τα οποία παρέχουν την αίσθηση ότι ο εξωτερικός χώρος συνάδει απόλυτα με τον εσωτερικό. 

Χωρίς καμία επιφύλαξη, το συγκεκριμένο προς πώληση πολυτελές ακίνητο αποτελεί κορυφαία πρόταση σε πωλήσεις ακινήτων στην περιοχή,  λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πόλη Λεμεσός. 

Η τιμή πώλησης είναι 800.000 ευρώ.

Χαρακτηριστικά

Βασικές πληροφορίες

Υπνοδωμάτια: 3
Μπάνια: 2

Πληροφορίες οικοπέδου

Τετραγωνικά μέτρα: 190 Τετραγωνικά μέτρα
Γενικές ανέσεις
Electric Hot Water
Swimming Pool
Fruit Trees
Dishwasher
Landscaping
Παροχές συσκευής
Grill Top
Εξοικονόμηση Ενέργειας
Fireplace
Εξωτερικές ανέσεις
Covered Patio
Exterior Lighting
Garage
Barbecue area

Τοποθεσία

Αρμενίας 23Β, 1ος όροφος, Γρ. 101, Τ.Τ. 2003, Στρόβολος, Λευκωσία, Κύπρος
  • Τηλέφωνο: 22342005
  • Κινητό: 22342006
  • Άδεια:
Ζητήστε περισσότερες λεπτομέρειες
Καταχωρίστε τα σύμβολα στο παρακάτω πεδίο
Καταχωρίστε τα σύμβολα στο παρακάτω πεδίο
       
Παρόμοια ακίνητα
Παρόμοια ακίνητα
10557, Οικία 3 υπνοδωματίων Κελλάκι
Προς Πώληση € 280.000
Κελλάκι, Λεμεσός, Κύπρος