Τα σχέδια χορηγιών για ενεργειακή αναβάθμιση των υφιστάμενων κτιρίων που υλοποιήθηκαν μέχρι σήμερα δεν λαμβάνουν υπόψη την στατική επάρκεια των κτιρίων, διευκρίνισε ο υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Λακκοτρύπης, τονίζοντας ότι  η Οδηγία 2010/31/ΕΕ για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων, καθώς και οι περί Ρύθμισης της Ενεργειακής Απόδοσης των Κτιρίων Νόμοι του 2006 έως 2017, με τους οποίους η Κύπρος έχει εναρμονίσει την Οδηγία αυτή στο εθνικό δίκαιο, δεν απαιτούν κάτι τέτοιο.

To Limassol Del Mar  και ο ιταλικός οίκος εσωτερικής διακόσμησης, Gianfranco Ferré Home του ομίλου Jumbo ενώνουν δυνάμεις και ανεβάζουν τον πήχη της αισθητικής.

Ένα εντυπωσιακό βίντεο, μετά την ολοκλήρωση και του 34ου ορόφου του 360 Nicosia, του ψηλότερου κτηρίου της Λευκωσίας, ετοίμασε η Cyfield.

https://www.youtube.com/watch?v=nzzhEkQntzY

Στο εν λόγω βίντεο φαίνονται τόσο οι προχωρημένες εργασίες του ψηλότερου ουρανοξύστη της πρωτεύουσας, όσο και η θέα της πόλης στα 135 μέτρα.

Έξι μεγάλα ακίνητα συνολικής αξίας €16,1 εκατ πώλησε η APS Debt Servicing Cyprus Ltd τον μήνα Μάρτιο , εκ μέρους του ιδιοκτήτη τους, δηλαδή της Ελληνικής Τράπεζας.

Στα χέρια της Τράπεζας Κύπρου και της Ελληνικής βρίσκονται πληθώρα οικιστικών και εμπορικών ακινήτων στην περιοχή της Παλιάς Λευκωσίας και είτε έχουν δοθεί για διαγραφή χρέους είτε βγαίνουν προς εκποίηση. Εμπορικά ακίνητα στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας αλλάζουν χέρια λόγω των χρεών που έχουν δημιουργήσει οι ιδιοκτήτες. Σε μια περιοχή που αναπτύσσεται εμπορικά, υπάρχουν ακίνητα που πωλούνται για χρέη.