• Μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες παρουσιάζουν τις προτάσεις τους στην αγορά

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το 5ο Property Show 2023, που διοργανώνεται την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 10 – 12 Μαρτίου στο Royal Hall στη Λευκωσία.

Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει τόσο Συνεδριακό μέρος όσο και Έκθεση, ενώ για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν και ακίνητα από την αγορά της Αθήνας.

Στην Έκθεση λαμβάνουν μέρος οι μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της Κύπρου, όπως η Cyfield, ο Όμιλος Λανίτη (Limassol Greens), η Pafilia, o Όμιλος Λεπτός, η Photiades Homes, ο Όμιλος Giovani, η Plus Properties, κ.ά.

Στο Συνεδριακό Μέρος που θα γίνει την Παρασκευή το απόγευμα (ώρα 16:00 – 19:00) θα παραστούν και θα μιλήσουν ο Διευθυντής του Κτηματολογίου Δρ. Ελλίκος Ηλία, η Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Ανάπτυξης Γης (ΚΟΑΓ) κα Έλενα Κούσιου – Χατζηδημητρίου, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΚΣΙΑ) κ. Γιώργος Στροβολίδης, η Γενική Διευθύντρια του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών κα Μερσίνα Ισιδώρου και από την Ελλάδα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών κ. Ελευθέριος Ποταμιανός.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελεστούν η ώρα 19:00., από τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. Γιώργο Παπαναστασίου. 

Η έκθεση στην οποία θα παρουσιαστούν οι προτάσεις των κατασκευαστικών εταιρειών, θα λειτουργήσει την Παρασκευή από τις 16:00 μέχρι τις 21:00, το Σάββατο από τις 12:00 μέχρι τις 20:00 και την Κυριακή από τις 11:00 μέχρι τις 18:00.

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.

Σύμφωνα με την διοργανώτρια εταιρεία FMW Financial Media Way, οι επισκέπτες του 5ου Property Show θα έχουν την ευκαιρία να βρουν το ακίνητο που τους ενδιαφέρει (σπίτι, διαμέρισμα, εξοχικό, γραφείο, κλπ.) και να μιλήσουν κατ’ ευθείαν με κατασκευαστικές εταιρείες.

Το 5ο Property Show, το οποίο επιφυλάσσει και ενδιαφέρουσες εκπλήξεις για τους επισκέπτες του, είναι υπό την αιγίδα του ΚΕΒΕ και το στηρίζουν το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ), ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, ο Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων και ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΚΣΙΑ).

Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο Πολίτης, ο Αντένα και η εφημερίδα ΑΚΙΝΗΤΑ, ενώ διαδικτυακός Χορηγός είναι η ιστοσελίδα www.akinita.com.cy.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την FMW στο τηλέφωνο 22342005 και στο email: info@fmw.com.cy.