Η νέα ιστοσελίδα www.akinita.com.cy ανήκει στην Εταιρεία Επικοινωνίας, Δημοσιότητας, Εκδόσεων, Διαφημίσεων και Συνεδρίων FMW Financial Media Way , η οποία ως γνωστόν έχει και τη μηνιαία εφημερίδα «Ακίνητα», η οποία εκδίδεται ανελλειπώς από 2002 και βρίσκεται στην 1η θέση αναγνωσιμότητας στον τομέα της.

Με τη νέα ιστοσελίδα, ενισχύεται η δημόσια παρέμβαση της Εταιρείας μας στον τομέα των ακινήτων, αφού τώρα πέραν της εφημερίδας θα υπάρχει και η ανάλογη ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Με τα δύο αυτά δυνατά εργαλεία, η Εταιρεία μας θα ενημερώνει την κοινή γνώμη και θα προσφέρει χρηστικές υπηρεσίες σε όσους ενδιαφέρονται να βρουν ακίνητο.

Μοναδικό στοιχείο της ιστοσελίδας μας θα είναι το γεγονός ότι θα δημοσιεύει πληροφορίες και αγγελίες και για την αγορά της Ελλάδας, η οποία ενδιαφέρει πολύ τους κύπριους. Ως γνωστό, το ίδιο γίνεται και με την εφημερίδα «Ακίνητα», η οποία είναι η μόνη στην Κύπρο που προβάλλει θέματα και αγγελίες για την αγορά της Ελλάδας.

Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας αξιόπιστης ηλεκτρονικής πύλης ενημέρωσης για τα ακίνητα, η οποία θα βοηθά τους ενδιαφερόμενους αγοραστές και πωλητές, θα στηρίζει τους επαγγελματίες του τομέα και θα ενημερώνει ευρύτερα το κοινό για όλα όσα αφορούν τον τομέα των ακινήτων.

Η ιστοσελίδα μας θα ενημερώνεται σε συνεχή ροή από τη συντακτική ομάδα που διαχειρίζεται την εφημερίδα «Ακίνητα» και το κοινό μπορεί όποτε επιθυμεί να επικοινωνεί μαζί μας στα τηλέφωνα της Εταιρείας μας.