Όλοι έχουμε συγκεκριμένα θέλω που πρέπει να ελέγχονται όταν ψάχνουμε για καινούργιο σπίτι: 

μια εξαιρετική τιμή, έναν ορισμένο αριθμό υπνοδωματίων, ένα όμορφο αρχιτεκτονικό στιλ. Το μεσιτικό γραφείο μας στη Κύπρο .... διεξήγαγε πρόσφατα μια έρευνα μέσα από τον ιστότοπος ακινήτων που διαθέτη με πωλήσεις σπιτιών στη κύπρο αλλά και πολλά ενοικιαζόμενα σπίτια στη Κύπρο με θέμα "Αγορά σπιτιού! σημαντικότερος παράγοντας που μπορεί να σας επηρεάσει". Όλοι μας εδώ στο γραφείο πιστεύαμε ότι οι απαντήσεις θα ήταν περασμένες στο πιο πάνω που αναφέρουμε, όμως με μεγάλη μας έκπληξη δείτε τα αποτελέσματα:

"Σχεδόν πέντε στους έξι υποψηφίους προς αγορά σπιτιού στη Κύπρο (84%) δήλωσαν ότι η γειτονιά θα ήταν εξίσου σημαντικό; ή πιο σημαντικός παράγοντας σαν κριτήριο αγοράς της νέας του κατοικίας.

Η τοποθεσία είναι τόσο επιτακτική που οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να εγκαταλείψουν μερικά από τα απαραίτητα που προαναφέραμε παραπάνω μέχρι να καταλήξουν στην περιοχή των ονείρων τους αλλά και στην περιοχή των ονείρων τους. 

Εβδομήντα δύο τοις εκατό (72 % ) αυτών που ερωτήθηκαν θα μπορούσαν να αποχωριστούν ακόμα και μια τέλεια ομάδα φίλων, το 55 τοις εκατό (55%) να χάσει το αγαπημένο του στέκι και το τριάντα τρία τοις εκατό (33 % ) θα δεχόταν ακόμα και  λιγότερα τετραγωνικά. 

Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για τους αγοραστές στο σπίτι είναι να ζει σε ασφαλές μέρος με καλά σχολεία. 

Σύμφωνα με τη τελευταία ερώτησή μας στη μελέτη μας, "το εξήντα εννιά τοις εκατό (69%) περνούσε από τη γειτονιά σε διαφορετικές ώρες της ημέρας για να καθορίσει εάν η γειτονιά ήταν η κατάλληλη για αυτούς.

Οπότε σε όλα τα ερωτήματα μας οι απαντήσεις ήταν

" Τοποθεσία, τοποθεσία, τοποθεσία - .......

Εσείς συμφωνείτε?

Εμείς μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε σπίτια προς αγορά και ενοικίαση σε πολλή οργανωμένες περιοχές με αυξημένη ασφάλεια και πολύ καλό επίπεδο γειτόνων.

Απλά καλέστε μας και περιγράψτε μας τις ανάγκες σας.

  • 00357 7000 12 12
  • 00357 22 44 22 10
  • 00357 99 666 703